Karadağ ile oynanan hazırlık maçında A Milli Takımımızın ilk kez formasını giyen Emre Mor kimdir? Emre Mor kaç yaşında? Emre Mor nereli, hangi mevkide oynuyor? Emre Mor hangi takımda oynuyor bonservisi kimde? Emre Mor Galatasaray ya da Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?

Danimarka'da Nordsjaelland takımında forma giyen Emre Mor, henüz 18 yaşında. Sol ve sağ kanat haricinde santrafor mevkisinde forma giyebilen Emre Mor, bu sezon 13 maçta 2 gol atıp, 2 asist gerçekleştirdi. Emre Mor, 29 Mayıs 2016 günü Karadağ ile oynanan hazırlık maçında A Milli Takımımızın ilk kez formasını giydi. Sol ayaklı ve 1.68 boyunda olan Emre Mor'un takımıyla 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Emre Mor'un adı Türkiye'den Beşiktaş ile anılıyor. Yine Avrupa'dan Borussia Dortmund ve West Ham United gibi takımların da Emre Mor ile ilgilendiği iddia ediliyor.

Emre Mor bu sezon çıktığı maçların 11'inde santrafor olarak görev yaparken, 2 maçta sağ kanatta görevlendirildi. Emre Mor, A Milli takımımızda da sağ kanatta görev aldı.

Emre Mor oyuna girdikten sonra oldukça etkili bir futbol ortaya koyarken, tribünler bir ara Emre diye tempo tuttu.