Eskişehirspor’un seyircisiz oynayacağı maç için bastırdığı hatıra biletlerinden alan 90 yaşındaki Yaşar Saylak, en eski taraftarın kendisi olduğunu söyledi.
Eskişehirspor’un TFF 1. Lig’in 7. haftasında seyircisiz oynayacağı maça taraftar desteği sürüyor. Şehrin farklı noktalarında açılan stantlarda, seyircisiz maç için bastırılan hatıra biletleri satılıyor. Bilet satışının yapıldığı stantlarda renkli anlar da yaşanıyor. Atatürk Stadyumu önündeki standı ziyarete gelen Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, 90 yaşındaki Yaşar Saylak ile karşılaştı. Bilet almaya gelen yaşlı taraftara, bir bilet de Eskişehirspor’un Mali Asbaşkanı Ekrem Birsen tarafından hediye edildi. Eskişehirspor’un kurulduğu günden itibaren kırmızı-siyahlı renklere gönül verdiğini aktaran Saylak, takımın eski günlerine döneceğini söyledi.
Standı ziyaret eden Alpay Özalan da, taraftarların endişelenmemelerini, takımın Süper Lig ile yeniden buluşacağını anlattı. Hatıra biletleri ile takıma verilen destekten dolayı taraftarlara teşekkür eden Alpay Hoca, bol bol imza dağıttı.
Ayakkabı boyacısı çocuk, Alpay Özalan’ın özel davetlisi
Öte yandan Alpay Özalan, günlerdir sosyal medyada bahsi geçen ayakkabı boyacısı çocuğu da unutmadı. Hatıra biletlerin satıldığı standa gelen çocuk, "4 ayakkabı boyadım. 18 lira var. Bütün param bu, 2 lira yarın getiririm, hatıra biletimi şimdi alsam olur mu abi?" diye sormuştu. Alpay Hoca, çocuğa seslenerek, "İsmini bilmiyorum, ama kendisi Giresunspor maçına gelsin. Şeref tribününde, protokolde yeri hazırdır. En kısa zamanda bana ulaşsın" dedi.