Beşiktaş Jimnastik Kulübü Bayan Futbol takımı 3 günlük kamp için Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde geldi. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği yönetimi tarafından karşılanan futbol takımı antrenörü Mutlucan Zavotçu, "Finaller öncesinde tek yumruk olabilmemiz için, tam kadro çalışabilmek için birlikteliğimize çok iyi geleceğini düşündük. Çünkü bu bizim için çok önemli. O yüzden de böyle bir kamp yapmayı uygun gördük." dedi.

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi'nde mücadele eden ve ikinci lig play of karşılaşmalarında ilk 16'ya kalan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Kadın Futbol Takımı, sınavlardan dolayı uzun süredir birlikte çalışamayan takımın birlik ve beraberliğini sağlamak amacıyla ilçeye kampa geldi. Ereğli Beşiktaş taraftarları Derneği yönetimi tarafından çiçeklerle karşılanan takım oyuncuları ve teknik heyeti daha sonra otele yerleşti.

Takımın ilçeye gelişi ile ilgili olarak açıklamada bulunan Ereğli Beşiktaş taraftarları Derneği yönetim kurulu üyesi Bahadır Yalçın konuşmasında, "Türkiye Kadınlar Futbol üçüncü liginde oynayan Beşiktaş Futbol takımımız üçüncü ligden ikinci lige çıkma play of maçlarına hazırlık için Ereğli'mize geldi. Bizlere bu konuda destek veren ve takımımızın ağırlanmasında emeği geçen Avukat Musa Yurtseven' e teşekkür ediyoruz. 3 gün burada antrenman yapacaklar. Ereğli ayağının tamamlanmasının ardından İstanbul' da devam edecekler." dedi.

YENİ BİR TAKIMIZ, BEŞİKTAŞ'IN EN KÜÇÜK EVLADIYIZ

Takımın antrenörü Mutlucan Zavotçu, takımdaki oyuncuların ağırlıklı olarak üniversite öğrencileri olduğunu ve son dönemlerde sınavların çok olmasından dolayı birlikte çalışamadıklarını ve Ereğli' ye gelerek tek yumruk olmak ve takım içinde ki birlik ve beraberliği arttırmak istediklerini söyledi. Zavotçu konuşmasında, şöyle devam etti:

"Şimdi öncelikle Ereğli'de transfer ettiğimiz oyuncu vasıtası ile ve Ereğli Beşiktaş taraftarları Derneğinin davetlisi olarak maça gelmiştik. Burada Beşiktaşlı olmanın ne demek olduğunu daha da iyi anladık. İnanılmaz bir misafirperverlik ve inanılmaz bir ilgi ile karşılaştık. Sonrasında da ilişkilerimiz devam etti. Zaten Beşiktaş taraftarları derneği de dernekler arasından son 3 senenin de en iyi derneği seçildi.Burayı seçmemiz çok da şaşırtıcı değil.Biz de ikinci lige çıkmak isteyen 57 takım arasından ilk 16'ya kaldık. Finallere gitmeden en iyi burada hazırlanabileceğimizi düşündük. Buradaki kamp bir hazırlık kampı değil. Sezon başında yapılan yüklenmelerin olduğu sabah akşam antrenmanın olduğu fiziksel anlamda performansı arttırmaya yönelik bir kamp değil. Burada olmamızın nedeni takımın birlikteliği açısından ki bizim takımımızın yaş ortalaması çok küçük. Yeni bir takımız. Beşiktaş'ın en küçük evladıyız. Okuyan, üniversite de okuyan öğrencilerimizin çokluğundan dolayı son dönemlerde sınavlarında den k gelmesiyle bir arada olamadık. Finaller öncesinde tek yumruk olabilmemiz için, tam kadro çalışabilmek için birlikteliğimize çok iyi geleceğini düşündük. Çünkü bu bizim için çok önemli. O yüzden de böyle bir kamp yapmayı uygun gördük."

Ereğli'de antrenmanlar ve bir takım program düzenleyen teknik heyetin 19 Mart tarihinde ilçeden ayrılacağı belirtildi.