GAZİANTEP (AA) - Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ligin ilk yarısını liderin bir puan gerisinde 3. sırada tamamladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilk yarı performansından memnun olan mavi-beyazlı kulüp, 1 Şubat'ta başlayacak ikinci yarının ilk maçını kendi evinde Adana Martı takımıyla yapacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen idari menejer Ramazan Taşkın, olumsuz hava koşulları nedeniyle henüz oynanmayan Urfa maçını kazanmak istediklerini belirterek Belediye Başkanı Fatma Şahin ile kulüp başkanı Osman Toprak'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Urfa ile oynayacacek erteleme maçının tarihinin henüz belli olmadığını ifade eden Taşkın, şunları kaydetti:

"Ne zaman oynanırsa oynansın, bu maçı kazanarak aradaki puan puanlık farkı kapatmak, zirveye ortak olmak istiyoruz. Ligin ikinci yarısı önümüzdeki hafta start alacak. İkinci yarının ilk maçını kendi evimizde Adana Martı ile oynayacağız. İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da seri galibiyetler alarak sezonu zirvede tamamlamak istiyoruz. İkinci yarı hazırlıklarımız devam ediyor."