Çetin, Görme Engelliler Bayan Goalball Milli Takımını, kamp yaptığı Kahramanmaraş Ertuğrulgazi Görme Engelliler İlköğretim Okulunda ziyaret etti. Sporcularla görüşen Çetin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de son yıllarda görme engelliler spor branşlarında büyük gelişmeler olduğunu belirttti. 

Milli sporcuların uluslararası yarışmalardan madalyalar aldığını anımsatan Çetin, şunları kaydetti:

"Bugün bize goalballı ve B1 futbolunu İngiltere öğretti ama geldiğimiz noktada bu ülke artık bizim rakibimiz değil. Sadece bu bile 13 yılda nereden nereye geldiğimizin göstergesidir. İngiltere bu spora bizden 50 yıl önce başladı. Biz ise 1994'ten sonra yavaş yavaş hazırlıklara başladık. Görme engelli okulların destekleriyle kurulan kulüplerle lisanslı sporcularımızın sayısı hızla arttı."

Oyuncularının verimli bir kamp dönemi geçirdiğini dile getiren Çetin, "Goalball A Ligi Bayan-Erkek Avrupa Şampiyonası'nda ilk üçü hedefliyoruz. Biliyorsunuz bu şampiyona 1-10 Kasım'da Konya'da yapılacak. İnşallah kendi seyircimiz önünde madalyalar almak istiyoruz" diye konuştu. 

Çetin, Goalball Bayan Milli Takımı'nın Avrupa'nın en genç kadrosuna sahip olduğunu vurguladı.  

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ise Kahramanmaraş'ın son yıllarda görme engelliler branşında önemli mesafeler aldığını söyledi.

Takım Kaptanı Buket Atalay da kamp çalışmalarının 28 Haziran'a kadar devam edeceğini kaydetti.

Bu arada, Çetin, desteklerinden dolayı Kabakcı ile İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Sarıtürk'e plaket verdi.