Garanti Tekerlekli Sandalye 1. Ligi’nde mücadele eden Ceylanpınar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü ligin son maçında kendi evinde Altınordu Belediyesi Engelliler Spor Kulübünü mağlup etmeyi başardı.
Ceylanpınar Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabakada Ceylanpınar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü rakibi Altınordu Belediyesi Engelliler Spor Kulübü’nü 63 - 65 mağlup ederek, ligi 6. sırada tamamladı. Maç sonrası taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Engelsiz Ceylanlar kendilerini yalnız bırakmayan tüm taraftarlara teşekkür etti.
Maçın kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Antrönür Metin İdoğ, “Bugünkü rakibimiz olan Altınordu Belediyesi Engelliler Spor Kulübünü zorda olsa yenmeyi başardık. İnşallah önümüzdeki yıl daha iyi performans yakalayarak daha üst seviyelere çıkmak istiyoruz. Bugün iyi bir oyun sergileyen takım arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.
Ceylanpınar halkının Ceylanpınar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü’ne daha fazla destek olması gerektiğini ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Erol Duyar, “Ceylanpınar ilçesinin tanıtımında büyük rol oynayan Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Takımı’na daha fazla destek olunması gerektiğini düşünüyorum. Takımımız çok daha iyi yerlere geleceğinden şüphem olmamakla beraber, bugünkü galibiyetten dolayı tüm takım oyuncularını kutluyorum” diye konuştu.