Spor Toto Süper Lig’de istediği başarıyı yakalamayan Kayseri Erciyesspor’da Teknik Direktör Mehmet Özdilek istifa etti. Son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından istifa kararını yönetime ileten Özdilek, yarın düzenleyeceği basın toplantısında istifa kararının gerekçelerini açıklayacak.
     Kayseri Erciyesspor'da son olarak Çaykur Rizespor yenilgisi sonrası istifa etmeyi düşünmediğini belirten Teknik Direktör Mehmet Özdilek, bugün Kayseri'ye geldi. Kulüp tesislerinde futbolcularla bir araya gelerek toplantı yapan Özdilek, bu şartlar altında göreve devam edemeyeceğini belirttikten sonra kulüp yöneticileriyle bir araya geldi ve istifasını açıkladı.
    Kulüpten yapılan açıklamada ise, “3-0 mağlup olduğumuz Çaykur Rizespor maçı sonrası Sayın Hocamız Mehmet Özdilek istifa kararı almıştır. Hocamız, istifa kararı ile ilgili yarın (24.03.2015 Çarşamba günü) saat 10.30 da kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyecektir” denildi.
     Mavi-siyahlı takımın şimdilik alt yapı antrenörü Mehmet Şimşek Özkeş'in çalıştırması bekleniyor. Erciyesspor'da sezon başından bu yana Bülent Korkmaz, Uğur Tütüneker'den sonra istifa eden üçüncü teknik adam da Mehmet Özdilek oldu.