Süper Lig’de kalma mücadelesi veren Kayseri Erciyesspor’un son haftalarda aldığı farklı mağlubiyetler taraftarı kızdırdı. Taraftar Derneği, teknik direktör Mehmet Özdilek ve futbolculardan başarı beklediklerinin altını çizerek, "Çaykur Rize maçını ya alacaksınız, ya alacaksınız. Aksi sonuçta stattan tesislere bile gelmeyip hepiniz bu şehri terk edin." açıklamasını yaptı.

Kayseri Erciyesspor Taraftarlar Derneği bugün yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, Erciyesspor’un taraftarını üzdüğü ve gururunu kırdığı belirtildi. Takım için ‘ölümünü bekleyen dermansız hasta’ benzetmesi yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Tek tek ele aldığımız zaman hepsi birer yıldız olan futbolcularımızın umursamaz tavırları bir ihanet gibi algılanmaktadır. Verilen onca emeğe, sevgiye ve paraya karşılık alınan sonuçlar sıfırın bile altındadır. Ziya Eren'in suçu her istediğinizi anında yerine getirmek ve sizi maddi yönden mutlu etmek mi? Taraftarın suçu, takımın hatırına sizi protesto etmeyip, mağlup olduğunuz maçtan sonra bile sessiz kalmak mı? Yani yaptıklarınızın yanınıza kar kalacağını zannediyorsanız yanılıyorsunuz."

Taraftarlar, teknik direktör Mehmet Özdilek’e de seslendi. Açıklamada, "Ey Mehmet Özdilek, nedir problem? İstediğin her oyuncu alındı. Senden başarı beklemek en tabii hakkımızdır. Bu takıma çareyi sen bulacaksın. Senden bahane değil, başarı istiyoruz." denildi.

Cumartesi günü oynanacak Çaykur Rizespor maçının taraftarın takımla bütünleşmesi adına son fırsat olduğunun vurgulandığı açıklamanın son bölümünde ise "Sizi affetmek ve yeniden bütünleşmek için sadece bir fırsatınız var. Cumartesi günü oynanacak olan Çaykur Rizespor maçını mutlaka kazanmanız gerekiyor. Size ikinci bir şans vermiyoruz. Bu maçı ya alacaksınız, ya da alacaksınız. Aksi sonuçta stattan tesislere bile gelmeyip hepiniz bu şehri terk edin." şeklinde tepki gösterildi.