Kayseri Erciyesspor Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, Kayseri Erciyesspor’daki sessizliğin ve belirsizliğin taraftar olarak kendilerini endişelendirdiğini açıkladı.

Kayseri Erciyesspor kulübünün sessizliğe gömüldüğüne dikkat çeken Dernek Başkanı Durdu Havur, tüm takımların kamp programlarını uygulayıp yeni transferlerini takıma adapte etmeye çalışırken, Kayseri Erciyesspor'da görülen sessizliğin son derece düşündürücü olduğunu söyledi. Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren'in takım hakkında açıklama yapmamasının alışık olmadıkları bir durum olduğunu dile getiren Havur, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu durumdaki bir takımı bu saatte bırakıp gitmek bu şehre ihanet etmektir. Sayın başkanın transfer ve hedef konusunda bir açıklama yapmasını beklemek hepimizin hakkıdır. Geçen sezon yapılan hoca hatalarının bu yıl tekrarını kesinlikle istemiyoruz. Şu anda takımı hazırlayan Mustafa Özkeş hoca ile bu sezonu tamamlamak istiyoruz. Özkeş hocamızın dışarıdan gelen ve bol para alan diğer hocalardan eksiği yok, fazlası vardır. Geçen sezon takımı küme düşüren 4 hocadan hangi birisi bu şehirdedir ve hangisi bizim kadar üzülmüştür? İşte Mustafa Özkeş bu sebeple onlardan farklıdır. Biz Kayserili bir hoca istediğimizi her zaman dile getirdik. Aynı fikirde olduğumuzun bilinmesini istiyoruz."

Dernek Başkanı Durdu Havur, kulübün Onursal Başkanı olan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'tan destek isteyerek, "Kulüp başkanları bırakıp gitse de sayın Büyükkılıç, bu takımla çocuğu gibi ilgilenmektedir. En büyük güvencemiz olan Memduh Büyükkılıç başkanımızın da yaraya neşter vurmasını bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.