İnegölspor’un eski yöneticilerinden Timur Erezsarı, 17 Mayıs, gerekli çoğunluğun sağlanamaması halinde 24 Mayıs’ta yapılacak olan genel kurulda İnegölspor başkanlığına talip olduğunu açıkladı.
Yönetim kurulu listesinde yer alan Mehmet Döngel ve Deniz Erdem ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Timur Erezsarı, “2016-2017 sezonu için İnegölspor yönetimine ekibim ve ben yapılacak kongrede talibiz. İnegölspor’umuz ve İnegöl’ümüz için hayırlı olmasını diliyorum. Eski yönetimden bazı çalışma arkadaşlarım bu teklifi bana getirdiler. Yapmış olduğumuz istişareler neticesinde bu işin altından kalkabileceğimizi, bu işle ilgili çaba, zaman ve emek verebileceğimizi düşündük ve aday olduk” dedi.
İnegölspor’un hedefleri belli olan bir kulüp olduğunu ifade eden Erezsarı, “İnegölspor’u layık olduğu noktaya taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu yola çıkmaya karar verdik. Biz, ekibimiz, İnegöl’de tüm sanayici ve işadamlarımız, İnegöllü vatandaşlarımız ve taraftarımızla birlikte hareket etme kabiliyetini yakalayıp, o sinerjiyi yakalamaya çalışacağız. Bunu yakalarsak muvaffak olacağımız kanaatindeyim. Yönetim kurulumuz, ekibimiz hazır. Şu anda 17 kişilik bir ekibimiz var. Güçlü isimler, güçlü arkadaşlar var. İnegöl’ü seven, İnegöl’de iş yapan, iş dünyasında başarılara imza atmış güzel arkadaşlarımız var. Önümüzdeki günlerde de onları açıklayacağız. Eski yönetimden de arkadaşlarımız var” dedi.