Galatasaray Liv Hospital Antrenörü Ergin Ataman, Beşiktaş İntregral karşılaşması sonrasında, gerçekci hedeflerinin lig olduğunu söyledi.

Türkiye Basketbol Ligi 22. hafta maçında ezeli rakibi Beşiktaş İntegral Forex'i 65 - 64 mağlup eden Galatasaray'da antrenör Ergin Ataman maç sonunda açıklmalarada bulundu.

Takım olarak gerçekçi hedeflerinin lig olduğunu da belirten Ergin Ataman, "Maça iyi başladık. Ağır bir atmosferde oyun kontrolünü elimize aldık. Kerem Gönlüm çok iyi oynuyordu fakat bir sakatlık geçirdi. Çok şükür durumu şu an iyiymiş. Kerem'in oyun dışı kalmasından sonra oyun biraz dengelendi. Bizim için gerçekci hedef lig ve ligde tırmanmaya çalışmamız devam edecek." diye konuştu.

Sarı - kırmızılı takımın başarılı oyuncusu Sinan Güler de yaptığı açıklamada, "Burada maçın zor geçeceğini biliyorduk. Bu yüzden maç boyunca akıllı oynamamız gerekiyordu. Bunu yapmaya çalıştık. Mücadele sırasında yaşanan sakatlıklar sonucunda biraz tempo düştü. Her maçı adım adım düşünerek ve bir galibiyet serisi yakalayarak hedefe ulaşmak istiyoruz." dedi.