Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, “Çok zorlu deplasmanlardan dönüyoruz ve yorgunluk belirtisi oluyor. Maçı kırıp götürebilirdik. Sonuçta ligdeki yerimiz gayet iyi, önümüze bakacağız” dedi.
Spor Toto Basketbol Ligi’nin 5. haftasında Galatasaray Odeabank, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Trabzonspor Medical Park’ı konuk etti. Sarı-kırmızılılar karşılaşmayı 90-84 kazandı. Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Bazı oyuncuların performansından memnunum. Schilb ve Micov takımın bel kemiği. İkisi de çok iyi oynadı. Sinan ilk devre sayı üretemedi ama ikinci devre katkı verdi. Göksenin savunma direncimizi arttırdı. Dentmon da son bölümde skorer olduğunu nihayet hatırlayıp katkı verince maçı kazanmış olduk. Tabii az oyuncudan katkı alabiliyoruz, yorgunluk belirtisi olabiliyor. Çok zorlu deplasmanlardan dönüyoruz ve yorgunluk belirtisi oluyor. Maçı kırıp götürebilirdik. Sonuçta ligdeki yerimiz gayet iyi, önümüze bakacağız” dedi.
Galatasaraylı basketbolcu Göksenin Köksal ise yaptığı açıklamada, “Son dönemlerde iyi basketbol oynamıyoruz. Avrupa’da takım olarak iyi gidiyoruz fakat Trabzonspor galibiyetine ihtiyacımız vardı. Trabzonspor takımı ligde kötü oynuyor gibi gözükse de dirençli ve kaliteli bir takım. Maçın bazı kısımlarında ortak oldular ama biz daha hatayla galip gelmeyi bildik. Trabzonspor’u da tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler. Kazandığımız için mutluyuz” diye konuştu.