Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, Türkiye Kupası’nda gruptan çıkmaları halinde bile gençlere şanş vermeye devam edeceğini söyledi.

Türkiye Kupası C Grubu’nda Centone Karagümrük’ü İstanbul Vefa Stadı'nda 3 – 0 mağlup ettikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Erhan Altın, futbolcularını alnından öptüğünü ve galibiyetten ötürü çok mutlu olduklarını söyledi.

Centone Karagümrük maçında futbol adına çok güzel şeyler olduğunu ümit ettiğini belirten Altın, "Futbolcularıma ‘Sizler sanatcısınız futbolun güzelliklerini sanatsal yönünü sahaya yansıtın.’ diyorum. 5 – 6 tane alt yapıdan oynattığım oyuncum oldu. Yendiğimiz için mutluyuz. Şu an biz de potaya girdik. Eğer sonraki maçı yani Mersin İdmanyurdu maçını 2 – 0 kazanırsak biz gruptan çıkacağız. Kadromuzun geniş olması bizim için bir avantaj. Sevinçliyiz, mutluyuz Türk futbolu adına gençleri kazandığımız için gururluyuz. Eğer gruptan çıktığımızda karşımıza kim çıkarsa çıksın fark etmez gençlerime güveniyorum. Ben yine şaşmayacağım ve bizi buralara getiren genç oyuncularıma şans vereceğim. Hepsinin alnından öpüyorum." diye konuştu.