Erzurum İli Memurlar Derneği (ERİMDER) tarafından düzenlenen 1. Halı Saha Futbol Turnuvası final karşılaşmasıyla sona erdi. Grup eleme maçlarında rakibini farklı skorla mağlup eden Birol Hançer futbol takımı şampiyonluğu elde etti.

14 Şubat'ta Armine Halı Futbol Sahası'nda başlayan turnuva dernek üyelerinden oluşan 24 futbol takımı katıldı. Grup elemeleri şeklinde düzenlenen turnuvada finalde Birol Hançer ile Nuri Yıldız takımları karşılaştı.Takım kaptanlarının ismiyle mücadele eden takımların final karşılaşmasını çok sayıda futbolsever izledi. Final maçında rakini 6- 2 mağlup eden Birol Hançer futbol takımı şampiyonluk kupasını kazandı. Final maçı sonrasında ERİMDER tarafından düzenlenen törenle şampiyon takıma kupa verildi. Ayrıca oyuncalar için şampiyonluk pastası kesildi. Turnuvada ilk üçe giren takım oyuncularına da ayrıca madalya verildi.

ERİMDER Başkanı Turgay Türkeş, ilkini düzenledikleri halı saha futbul turnuvasının amacına ulaştığını söyledi. Dernek üyeleri arasında dostluk, kardeşlik,birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmenin yanı sıra sportmenlik ruhunu da yaşatmayı amaçladıklarına vurgu yapan Türkeş,"İki ay boyunca zorlu bir turnuva gerçekleştirdik. Sporun sevgi ve kardeşlik olduğu ve turnuvanın başarıyla sonuçlanmasından dolayı mutluyuz. Ayrıya bize desteklerinden dolayı Armine, Doyum Su, Suat Optik, Serkan Daş Sigorta, Er Stil Reklam, Ye Gör Cağ Kebap, Arasfed ve Almela Halı sahaya teşekkür ederiz.” dedi.