HABER46 ÖZEL HABER - Trabzonspor ile sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildiği iddia edilen Erkan Zengin'in menajeri Merter Ortaç gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Galatasaray ile görüştükleri yönündeki iddiaları yalanlayan Erkan Zengin'in menajeri Merter Ortaç, henüz sözleşmelerinin feshedilmediğini ve sürecin sonunda gerekli adımları atacaklarını açıkladı. Peki Erkan Zengin Galatasaray'a mı yoksa Çin'e mi transfer olacak?

Erkan Zengin'in sözleşmesinin henüz feshedilmediğini açıklayan Ortaç, Trabzonspor yönetiminin sözleşmeyi feshetmek için Erkan'ın 1.2 milyon Euro'dan vazgeçmesini ve başka bir takıma gitmesi halinde de 600 bin Euro getirmesini istediğini söyledi.

Şartı kabul etmediklerini belirten menajer Merter Ortaç, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile bir görüşme yapacaklarını ve konuyu halletmek istediklerini belirtti.

Önceliklerinin Trabzonspor ile karşılıklı anlaşmak olduğunu belirten Ortaç, sözleşme problemini çözdükten sonra Çin ve Avrupa kulüplerinden gelen teklifleri değerlendireceklerini iletti.

Galatasaray ile görüştükleri yönündeki iddiaları yalanlayan Erkan Zengin'in menajeri Merter Ortaç, henüz sözleşmelerinin feshedilmediğini ve sürecin sonunda gerekli adımları atacaklarını açıkladı.

Erkan Zengin'in menajerinden Galatasaray ve Çin transfer açıklaması