Trabzonspor formasını giydiği ilk maçta 2 asistle yıldızlaşan Erkan Zengin, taraftarın kendisine 10 senedir burada oynuyormuşum gibi bir ortam oluşturduğunu söyledi.

Tecrübeli futbolcu, 3-1 kazındıkları ve 64. dakikada girdiği müsabaka sonrası yaptığı açıklamada, Trabzonspor taraftarlarına teşekkür etti. Başarılı futbolcu, “Trabzonspor taraftarları bana sahip çıktı ve bu duyguyu hissettirdiler. Onlara çok teşekkür ediyorum. Sanki 10 senedir burada oynuyormuşum gibi bir ortam yaşattılar bana. O yüzden hiç zorluk çekmedim. İnanılmaz derecede mutluyum. Trabzonspor’a imza attığım için çok mutluyum. Allah’ıma şükürler olsun bana burayı nasip etti. İnşallah böyle devam eder.” dedi.

Takımda çok kaliteli futbolcular bulunduğunu da ifade eden Erkan, şöyle devam etti: “Zaten çok kaliteli futbolcularla oynuyorum. Herkes sahada ne yaptığını biliyor. Doğru koşular, benim de pasımla çok güzel goller oldu. Daha da güzel olacak. Daha çok goller atacağız ve yukarılara doğru tırmanışımız devam edecek. Trabzonspor taraftarları, bu insanlar benim konuşmalarımdan nasıl bir insan olduğumu anlarlar. Trabzon halkı candan insanlar. Bundan sonra desteklerine devam ederler, bende yüreğimle oynamaya devam edeceğim.”

20 gün sonra topa değdiğini dikkat çeken başarılı futbolcu. “20 gündür topa değmiyordum. İlk defa dün dokundum, birde bugün. İnşallah daha iyi olacağım” diye konuştu.