UEFA Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında Fenerbahçe'yi 3 - 1 yenen Molde'de teknik direktör Erling Moe, kendilerine güvendiklerini ancak bu skoru beklemediklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Molde Teknik Direktörü Erling Moe, "Maça iyi hazırlandık. Fenerbahçe gibi bir takımla maça çıkacağınız zaman iyi bir analiz ve sağlam bir oyun planı oturtmanız lazım. Ekibimizin de iyi oynaması bunda rol oynadı. Akıllıca oynadık ve fırsatları iyi değerlendirdik. Özellikle pasla oyunu hakimiyetimize aldık. Oyun başı ve sonu zordu. Açıkçası 3 - 1'i beklemiyorduk ama kendimize de güveniyorduk." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin kendilerini şaşırtan bir hamlesinin olup olmadığı yönündeki bir soruya da Erling Moe, "Oyuna başlarken Fenerbahçe bizi biraz daha fazla zorluyordu. Temposunun bizden daha hızlı olacağını biliyorduk. Bizim için önemli olan ilk 15 dakikayı atlatmaktı. Bunu atlattıktan sonra oyunun akacağını biliyorduk. Böyle olduğu için de oyunda B planını uygulayacak durum olmadı." şeklinde konuştu.