Molde Teknik Direktörü Erling Moe, Fenerbahçe'nin gücünü bildiklerini ancak sahada sağlam durmaları halinde iyi bir maç çıkaracaklarını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak Molde'te teknik direktör Erling Moe ve futbolcu Martin Linnes, mücadelenin oynanacağı Ülker Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi.

Teknik direktör Erling Moe yaptığı açıklamada Fenerbahçe'ye karşı sahada kolektif olarak sağlam durmayı hedeflediklerini belirterek, "Biz takım olarak gücümüzü gösterebiliyoruz. Fenerbahçe'nin de güçlü olduğunu biliyoruz, ama sahada sağlam durabilirsek iyi bir maç olacak." dedi.

Fenerbahçe'nin eksiklerinin olup olmadığı yönündeki bir soruya Moe, "Öyle bir şey görmüş olsam bile şimdi onu söylemem." cevabını verdi.

Molde'nin grubun en zayıf ekibi olduğu şeklindeki bir ifadeye karşı da Moe, "Bu sorunuz sizin bizi fazla seyretmediğiniz ve tanımadığınızı düşündürüyor. Bizim grubumuzda 3 tane büyük takım ve biz yer alıyoruz. Bizim de kendimize göre oyun planımız var. Oyun planımızda sadece savunma olarak sahada yer almak değil, hücum da yaparak bulunmak var. Biz de planımıza göre kendi oyunumuzu oynayacağız. Bunu yapabilirsek bütün takımları alt edebiliriz." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'deki sakat futbolcuların oyun planlarında bir etkisinin olup olmayacağı yönündeki soru üzerine de Moe, şöyle konuştu: "Hayır olmayacak. Çünkü Fenerbahçe'nin sahaya çıkacak oyuncularının da çok iyi olduğunu biliyorum. Biz kendi planımızla sahada olacağız."

MARTİN LİNNES: KALABALIK TARAFTAR DAHA İSTEKLİ OYNAMAMIZI SAĞLAYACAK

Norveçli futbolcu Martin Linnes ise kulüp ve futbolcular olarak Avrupa Ligi'nde tekrar boy gösterecek olmalarından dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti. Martin Linnes, yarın sahaya çıktıklarında karşılarında kalabalık bir taraftar grubu olacağını bunun da kendilerinin daha istekli ve daha canlı oynamalarına yarayacağını söyledi.

Transfer döneminde adı Beşiktaş'la anıldığının hatırlatılması üzerine Martin Linnes, "Bence bunun konuşulacağı bir ortam değil. Çok önemli bir maç oynamak için burada bulunuyorum. Şu an Molde'de oynuyorum ve mutluluk duyuyorum." cevabını verdi.