PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu, ilk 6’yı hedeflediği yeni sezon hazırlıklarına başlarken Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, rakiplerin aksine Altınordu’daki herkesin yıldız olduğunu söyledi.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, yabancı sayısının artmasıyla birlikte herkesin yıldız oyuncular transfer ettiğini belirterek, "Ancak biz birlikte düşünen ve birlikte uygulayan bir ekibiz. Bu nedenle bizim yeni sezonda 1-2 yıldızımız değil, 25 yıldızımız olacak. Geçen yıl başardıklarımızla çok iyi izler bıraktık, yeni sezonda da devam edeceğiz." dedi.

Takım felsefesini 'İyinin sonu yok' olarak belirlediklerini de sözlerine ekleyen genç teknik adam, "Sürekli öğreniyor, çalışıyor ve gelişiyoruz. Bu nedenle de kendimize değişen hedefler beliriyoruz. Geçen yıl ilk 10 olan çıtamızı bu sezon ilk 6’ya koyduk. Fakat artık işimiz daha zor. Artık rakiplerimiz bizi tanıyor ve neler yapabileceğimizi biliyor. Daha fazla koşmalı, daha fazla çalışmalı, gelişim süreçlerimizi hızlandırmalıyız." diye konuştu.

Dış transferde çıkış yapmak ve kişisel gelişimlerini sürdürmek isteyen oyuncuları tercih ettiklerini de sözlerine ekleyen Eroğlu, "Bir-iki oyuncu daha transfer edeceğiz. Forvet hattında bir eksikliğimiz var, ancak acelemiz yok. U18 takımımızdan gelen oyuncularımız da takımımıza önemli katkılar sağlayacak. Üç sezondur uyguladığımız; birlikte hücum edip, kalesini birlikte savunan bir oyun şablonumuz var. Yeni dönemde bunu daha da iyi uygulamak zorundayız." dedi.