Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe karşısında ofansif yönden etkili olamadıklarını ve çok kötü oynadıklarını söyledi.

Takımının deplasmanda Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldığı karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, ofansif yönden çok beceriksiz kaldıklarını belirterek, "Bugün kötü oynamadık çok kötü oynadık. Ofansif yönden becerimizi ortaya koyamadık. Savunma yönünden onları tuttuk ama atak olarak onlara karşı veremedik. Bu bizim oyunumuz değil. Bunun tam tersi olmalıydı. Geçen yıldan oturmuş bir kadroya karşı sıkıntı çektik." diye konuştu.

Öte yandan bir gazetecinin "Maç öncesinde İsmail Kartal ile neden tokalaşmadınız. Aranızda kırgınlık mı var?" sorusuna ise Ersun Yanal, "Futbolcuların futbolculara, antrenörlerin antrenörlere kırıldığına rastlamadım. Böyle bir kırgınlık olduğunu sanmıyorum." şeklinde cevap verdi.

Başka bir gazetecinin "Geçen yıl bu takımla şampiyon olmuştunuz. Bu takım sizin futbolu mu oynadı?" sorusuna ise Yanal şöyle cevap verdi: "Bu akşam ofansif yönden direnç gösteremedik. Hücum yönünde zayıf kaldım. Becerimiz düşüktü."

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun maçtan önce yapmış olduğu açıklamaların maçın hakemini etkileyip etkilemediği sorusunu ise tecrübeli teknik adam, "Ben sahanın içinde kalarım. Saha içinde olanlara cevap vermeye çalıştım. Hiçbir zaman saha dışıyla ilgilenmedim." diye cevapladı.

Yanal, Trabzonspor olarak bundan sonra kalan bütün maçları kazanmak için sahaya çıkacaklarını sözlerine ekledi.