Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gaziantepspor karşısındaki 2-0'lık mağlubiyetin tek sebebini, takımın kazanma arzusunu ortaya koyamaması olarak değerlendirdi.

Deplasmanda 2-0 kaybettikleri Gaziantepspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yanal, hem ofansif hem de defansif anlamda iyi bir oyun sergileyemediklerini kaydetti.

İkinci toplarda zaaflarının ortaya çıktığını dile getiren Yanal, “Rakibe bu konuda oldukça avantaj verdik. Rakip bunları kazanmakla bize tehlikeli oldu mu? Hayır. Bir korner ve duran topun dışında tartışılır, bir pozisyonda bir oyuncumuzu kaybettik. Şuanda da sakatlığı söz konusu. Diğer duran topun sonucunda 2-0'lık bir skor var. Onun dışında rakip de bize pozisyon üretemedi biz de kendimize pozisyon üretemedik. Bugünkü karşılaşma çok kısır bir şekilde devam etti. Rakamlara baktığınızda da göreceksiniz. Takımın bu oyunda kazanma arzusunu ortaya koyamaması, bana göre bugünkü mağlubiyetin tek nedeni. Bu şekilde bir arzuyla oynamak hiçbir zaman galibiyeti getirecek bir tarz değildir. Önce bu tarzı ortaya koymalısınız.” açıklamasında bulundu.