Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yarın akşam Napoli'yi yenmek için sahada olacaklarını söyledi.

Napoli ile yarın akşam UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Yanal, Napoli ile yarın oynayacakları rövanş maçının geçen haftaki mücadeleden farklı geçeceğini ifade etti.

Tecrübeli hoca, “Kendi liginde zirveye oynayan formda bir Napoli takımı ile karşılaşacağız. İlk maçtı farklı bir skorla kazandılar. Biz erken yediğimiz gollerle skoru rakibe vermiş olduk. Gücümüzü gösteremediğimiz bir maçtı. 11 oyuncumuzdan eksik idik. Yarın da bu gruba iki oyuncu katıldı. Sezon başından beri bazı oyuncularımdan fazlasıyla yararlanamadık. Afrika Kupası ve sakatlıklar, kadro kurmamızı engelledi. Yarın bir prestij maçı oynayacağız. Bizim mücadele gücümüzü yarın göstereceğiz. Oyuncularım kazanmak için sahaya çıkacaktır. Yenilgiyi hazmetmeyecek oyuncularım var. Artı ülke puanlarına katkı sağlamak zorundayız.” diye konuştu.

Yanal, istifa ettiği ve bunun yönetim tarafından kabul edilmediği şeklindeki bir haberin sorulması üzerine ise “Medya bilgilendirme ve bunu doğru yapmak zorundadır. Benim böyle bir haberden haberim yok. Çok saçmadır. Medya manipülasyon yapmak değil, kamuoyunu bilgilendirmekle görevlidir. Maalesef spor medyanın bir kısmı bu tür yalan haberlerle yönlendirme yapmak istemektedir. Bizler de bunu gülerek izlemekteyiz.” karşılığını verdi.

Basın toplantısında yer alan Özer Hurmacı da bugünkü maçta geçen haftaki yenilgiyi telafi etmek için mücadele edeceklerini söyledi.