Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Süper Kupa finali öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Sağlam, yarın oynayacakları Süper Kupa finalinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Sezona damga vuracak ve sezonu yönlendirecek bir karşılaşma istiyoruz. Oyuncularımla kupayı kazanarak Bursa’ya dönmeyi bekliyorum.” dedi.

Galatasaray ile Bursaspor Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Süper Kupa 2015 finali öncesinde Marriot Otel'de ortak basın açıklaması düzenledi. Basın toplantısına Galatasaray’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve takım kaptanı Selçuk İnan, Bursaspor’dan Ertuğrul Sağlam ile takım kaptanı Ozan İpek katıldı. Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yarının Bursaspor camiası açısından çok önemli bir gün olduğunu belirterek “Kupayı almayı çok istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sağlam, “Sezona başlarken oyuncularımıza şunu söyledik. Biz bu sene iyi bir performansla güzel şeyler yapmak istiyoruz. Arkadaşlar bu işi yaparken düzgün, centilmenlik içinde yapalım. Birlik ve beraberliği sahanın içinde gösterelim. Hamza hocanın da bakış açısını biliyorum. Sahada tabi kazanmak için çok üst düzey mücadele vermemiz gerekiyor. Futbolun gerektirdiği sertliği, agresifliği uygulayacağız ama bunu futbol kuralları içinde uygulamaya çalışacağız.” diye konuştu.

Galatasaray ile Bursaspor arasında oynanan kupa maçını tribünden izlediğini ifade eden Sağlam, “Bursaspor finalini tribünden izledim, güzel bir maç olmuştu öyle bir maç oynamak istiyoruz. Sezona damga vuracak ve sezonu yönlendirecek bir karşılaşma oynamak istiyoruz. Oyuncularımla kupayı kazanarak Bursa’ya dönmeyi bekliyorum.” diye konuştu.

'TAKIM KAPTANI OZAN İPEK: KUPAYA GALATASARAY’DAN DAHA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR'

Bursaspor kaptanı konuşmasında yarın maçın önemine vurgu yaparak konuşmasına başladı. Sezonu Galatasaray ile kapattık Galatasaray ile açtıklarını belirten İpek, “Finalde kaybetmemize rağmen çok güzel bir maç olmuştu. Şansız bir şekilde kaybettik. Yarın rövanş niteliğinde bir maç olacak. Maça iyi hazırlandık. Finalde kendi şehrimizde kaybettik bu bizi çok üzdü.” dedi.

Yarın ki maç hem şehir hem kendileri için önemli olduğunu belirten İpek, “Bizim yarın ki kupaya Galatasaray’dan daha çok ihtiyacımız var. Manevi olarak camiamıza getirisi çok olacak. Umarım kazanan taraf biz oluruz.” şeklinde konuştu.