Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 1 - 0 yenen Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, hak ettikleri 3 puanı aldıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Hafta içerisinde oyuncularımızla da önümüzde çıkan tabloyu paylaşıp neler yapabileceğimizi konuştuk. 5 günde oynayacağımız 2 karşılaşma ve 6 puan vardı. Aldığımız takdirde lig farklı hale gelecek. Geleceğe umutla bakabileceğimiz ortamı hazırlayacağımız kapıyı da aralamış olacağımızı paylaştık. Karşımızda ligin en organize olmuş takımlarından biri vardı. Disiplinli oynayan bir takım. Böyle bir takım karşısında kazanmak kolay değildi. Bize 3 puanı getirecek golü sonlarda bulduk. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. İklim şartları sertti. Hak ettiğimiz 3 puanı da aldık." ifadelerini kullandı.

Gelecek hafta Sivasspor'la oynayacaklarını hatırlatan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Bu maçtan daha önemli. Daha iyi bir görüntü ile 3 puanı alan taraf olmaya çalışacağız. Sonra arada da eksiklerimizi giderip, daha hazır bir takım olarak devam etmenin hazırlığını yapacağız. Bu zor şartlarda buraya gelip bizi destekleyen, kazanmamız için elinden geleni ortaya koyan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu takım daha iyi yerlere gelecek. Çok daha iyi yerlerde olmayı biz de istiyoruz. Her şey zamanla olacak. Herkesin destek olması gerekiyor. Bu maçı kenara bırakıp, bizim için hayati derecede önem taşıyan Sivasspor maçına hazırlanmaya başlayacağız." diye konuştu.

Bu arada oyundan alındıktan sonra tepki gösteren Stoch'la ilgili bir soruya Sağlam, "Verdiği tepki kabul edilir mi edilmez mi izleyip karar vereceğiz. Bu takımın bütünlüğünü kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz." cevabını verdi.