Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, ikinci yarı ortaya koydukları oyunla puanı hak ettiklerini söyledi.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 5. haftasında Bursaspor, Kadıköy'de Fenerbahçe'ye 2 - 1 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yeşil beyazlı takımın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, rakibe karşı ilk devre hem mücadele hem de futbol kalitesi açısından ortaya bir şey koyamadıklarını belirterek, "İkinci yarı daha fazla mücadele ettik. Defansif anlamda iyi kapandık. Robin van Persie'nin attığı gol dışında pozisyon vermedik. Oyunu 1 - 1'e getirdikten sonra rakip defansı eksik yakaladığımız atak vardı. Daha akıllı davranıp öne geçebilirdik. Tek pozisyonda gol yedik, tekrar mücadele ettik. Baskı yaptık oyuncu değişikliği ile iki uzunla oynamaya başladık. Faty ve Necid ile pozisyonlar bulduk. İkinci yarı ortaya koyduğumuz oyunla puanı hak ettiğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Hakemle ilgili eleştirilerin olduğu yönündeki bir soru üzerine de Ertuğrul Sağlam, "Biz ne söylesek boş hakem hakkında. Bir şeyler söylersek yarın unutulacak, bu konuda kendimizi yormamızın bir anlamı yok. Hakemlerin bazı konularda belirli takımlara hoşgörüyle yaklaşmasının acısını Avrupa'da çekiyoruz. Bence Türk futbolunun Avrupa düzeyine çıkabilmesi açısından önemli unsurlarından biri, Avrupa'daki hakem yaklaşımlarının aynısının Türkiye'de yapılmasıdır." karşılığını verdi.