Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Eskişehirspor maçını kazanarak ikinci bayramı yaşamak istediklerini söyledi.

Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, geleneksel bayramlaşma törenini futbol, basketbol ve voleybol takımı oyuncularının katılımı ile Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Bayramlaşma törenine, kulüp başkanı Recep Bölükbaşı’nın yanı sıra Onursal Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç ve üyeler, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile futbolcular, basketbol teknik heyeti ve basketbolcular, voleybol teknik heyet ve voleybolcular, amatör şubelerde bulunan sporcular katıldı.

BÖLÜKBAŞI: ERTUĞRUL SAĞLAM'A VE FUTBOLCULARA GÜVENİYORUM

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, İslam aleminin bayramını kutladı. Bursaspor’un büyük bir aile olduğunu belirten Bölükbaşı, "İnşallah çok daha fazla büyüyeceğiz ve başarılar elde edeceğiz. Bildiğiniz üzere futbolda sezon başlangıcı oldu ve maalesef iyi oynamamıza rağmen bazı sıkıntılar nedeniyle 3 puanda kaldık. Başta teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam olmak üzere teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Bunun altından kalkacaklarına inanıyorum. Biz spor kulübüyüz. Bugün geçmişte olmayan basketbolcularımız, voleybolcularımız ve amatör sporcularımız ile birlikteyiz. Amatör branşlarda 700’ü aşkın, futbolda ise 250 sporcumuz mevcut. Personelimiz ile birlikte çok büyük bir aile olduğumuzu görüyoruz. Bugün bizlerle olan tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki önce Türkiye daha sonra Avrupa’da gücümüzü göstereceğiz." diye konuştu.

ERTUĞRUL SAĞLAM: ESKİŞEHİRSPOR MAÇI İLE İNŞALLAH İKİNCİ BAYRAMI YAŞARIZ

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise bayramın Bursaspor ailesi için birçok güzelliğin başlamasına vesile olmasını diledi.

Sağlam, "Öncelikle çok mutluyum. Başkanımızın da dediği gibi Bursaspor çok büyük bir aile oldu. Bayramlarda yanımızda diğer antrenörlerimiz ve sporcularımız ile bir aradayız. Bursasporluyum diyen herkesin kalbinin burada olduğunu biliyorum. Şansız bir dönem geçirdik. İnşallah bayramın ertesi günü Eskişehirspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak ikinci bayramı hep birlikte yaşar ve inanıyorum ki daha sonra çıkışımız devam edecektir. Sezonları henüz başlamamış olan tüm Bursasporlu sporcularımıza müsabakalarda sonsuz başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.