İsmi son günlerde Kasımpaşa ile anılan deneyimli teknik adam Ertuğrul Sağlam, kulüple en ufak bir görüşmenin gerçekleşmediğini, sezon sonuna kadar da bir takımla çalışmayı çok fazla düşünmediğini söyledi. Sağlam, "Turgay Ciner'le öğle yemeği yiyor dedikleri zaman ben kızımla ekmek arası döner yiyordum." dedi.

Sevilen teknik adam Sağlam, Gaziantep Zirve Üniversitesi öğrencileriyle söyleşide bir araya geldi. Son günlerde Kasımpaşa ile anlaşmak üzere olduğu yönündeki iddialara yönelik açıklamada bulunan Sağlam, şöyle konuştu:

"Şunu çok açık ve net bir şekilde söylemek istiyorum. Başkanla yemek yedi dediler, masaya oturdu dediler, toplantı yaptı dediler. Turgay Ciner'le öğle yemeği yiyor dedikleri zaman ben kızımla ekmek arası döner yiyordum. Dolayısıyla böyle bir görüşme olmadı. Kasımpaşa ile ilgili en ufak bir görüşmemiz olmamıştır. Bunu paylaşayım.

Açıkçası sezon sonuna kadar çok fazla bir takımla çalışmayı düşünmüyorum. Kendimi geliştirmek, oyuncu portföyümüzü biraz daha geniş hale getirmek biraz da tabii ailemize zaman ayırmak gibi beklentim var açıkçası. İnşallah sezon sonunda yine kendimizi ifade edebileceğimiz, yine Türk futboluna renk katabileceğimiz, yine Türk futbolunda ilklere imza atabileceğimiz güzel bir kulüp, güzel bir takımla, kendi bilgimizi, tecrübelerimizi Türk futboluna sunmaya çalışırız."

Sağlam, yurt dışında da çalışma isteğinin bulunduğunu belirterek, "Yurt dışına çıktığınız zaman da Türk antrenörlüğünü en iyi şekilde temsil edebilmek, Türk futbolunu orada çok güzel bir şekilde anlatabilmek adına güzel bir fırsatı yakalamak lazım. Bu fırsatı yakaladığınız zaman da çok iyi değerlendirmek gerekiyor. İnşallah böyle bir fırsat oluşursa, tabii ki Türk antrenör olarak yurt dışında çalışıp başarılı olmayı çok istiyorum." şeklinde konuştu.