Yeni sezon hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla başlayacak olan Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, geçmişte oluşturulan sinerjiyi yakalamaları halinde başarılı olacaklarını söyledi.

Başarılı teknik adam, "Allah bizi Bursalılara karşı mahcup etmesin. 5 sene önce Türk futbol tarihine altın harflerle yazılan başarıyı, ekip bütünlüğü, şehrin yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, medyamız, taraftarımızın ve halkımızın ortak desteğiyle ve bunu şehir hareketine dönüştürerek elde ettik, sinerjiyi tekrar yakalarsak başarılı oluruz." dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yaklaşık iki buçuk yıl önce 'Tekrar gelmek için şimdi ayrılıyorum' dediğini hatırlatarak, bu süreçte Bursa’dan uzaklaşmadığını ifade etti. 15 gün önce Bursaspor ile tekrar sözleşme imzaladıklarında taraftarın desteğini gördükten sonra Bursalıların da kendisinden hiç kopmadığını gördüğünü kaydeden başarılı teknik adam, şunları kaydetti:

"Allah bizi Bursalılara karşı mahcup etmesin. Bursa güzel bir şehir. Karşımızda yaşadığı şehri sahiplenen, sıkıntılarına çözüm arayan, Bursa’nın daha yaşanabilir olması için gönüllü olan, koşturan insanlar var. 5 sene önce Türk futbol tarihine altın harflerle yazılan başarıyı, ekip bütünlüğü, şehrin yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, medyamız, taraftarımızın ve halkımızın ortak desteğiyle ve bunu şehir hareketine dönüştürerek elde ettik. Bu sinerjiyi tekrar yakalarsak başarıyı da tekrar yakalayabiliriz.

Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrimize, ülkemize hatta dünya futboluna güzel bir stat armağan ediliyor. Bu sorumluluğun bilincindeyiz. İyi bir takım oluşturarak, taraftarımızın ve Bursalıların desteğiyle aynı başarıları tekrarlamak istiyoruz. Bizlerden dualarınızı ve desteğinizi eksik etmeyin."