Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr. Fazlı Erdoğan beraberinde Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Spor Hekimi Uzm.Dr. Yunus Turgay Ertan ve Psikiyatrist Erdem Önder Sönmez ile Yıldızlar Boks Milli takımını ziyaret etti.

Mayıs ayında Ukrayna da düzenlenecek Avrupa Yıldızlar Şampiyonası'na hazırlanan millilere moral ve motivasyonun yanında kamp süresince her türlü sağlık desteği için ziyarette bulunan Genel Sekreter Prof.Dr. Fazlı Erdoğan’ı Milli Takım hocası Gürkan Sönmez karşıladı. Boks Milli Takım hocası Sönmez, Avrupa şampiyonasına Erzurum Palandöken'de en iyi şekilde hazırlanma gayreti gösterdiklerini söyledi. Erzurum'da başarılı bir kamp süreci yaşadıklarına işaret eden Sönmez, "Burada bizim için çok iyi bir çalışma ortamı oluşturuldu, Palandökenin temiz havası ile ayrı bir güç katıyoruz çalışmalarımıza, siz değerli büyüklerimizin moral ve destek ziyaretleri ise ayrı bir güç veriyor bizlere. İnşallah bu güzel motivelerle Ukrayna dan çok iyi derecelerle döneceğiz.’’ dedi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Erdoğan, Genel Sekreterlik olarak Milli takıma her türlü sağlık ve psikolojik desteği vereceklerini dile getirdi. Prof. Dr. Erdoğan, spor hekimliği olarak milli takım sporcularınnı yanında olduklarına işaret ederek, "Erzurum Bölge Eğitim Hastanesi Spor Hekimliğimiz ve bir psikiyatristle yanınızda olduğumuzu söylemek istiyorum. Ukrayna'dan başarılı bir şekilde dönecek bir takım görüyorum. Allah utandırmasın, emeklerinizin karşılığını inşallah Rabbim sizlere nasip etsin." diye konuştu.