İzmir Erzurum Kültür ve Dayanışma Vakfı (İZERVAK), sosyal tesislerinde, İzmir’de bulunan üyelerinin katılımıyla olağanüstü kongre yaptı. İZERVAK Başkanı Yusuf Kırkpınar, buradaki konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Önümüzdeki süreçte tüzük değişikliği ile daha katılımcı ve daha iyi hizmetler verileceğini belirten Kırkpınar, "Bundan sonra da tüm Erzurumlular temsil edilip yapılmakta olan etkinliklere ve yardım burslarına devam edecektir. Tüm üyelerimize, beni tekrar bu göreve layık gördükleri için teşekkür ederim." dedi.

İZERVAK'ın yeni yönetimi şöyle belirlendi: Asiller Yusuf Kırkpınar-Vakıf Başkanı (Kurucu), Kenan Yıldırım (Kurucu), İlhami Çakar, Mahmut Yılmaz, Soner Çelik, İsmail Daşçı, Mustafa Kuzu, Mehmet Karataş, Necati Kırkpınar (Kurucu), Çetin Çağlar (Kurucu), Ednan Kırkpınar (Kurucu). Yedekler Yaşar Alkan, Eşref Ertaş, Kasım Kocaman,Turan Boz, Serdar Bulut, Erol Karasu, Osman Kırkpınar, Harun Cici, Çağlar Güreş, İlhami Dağlargüller, Halim Bütün.

Denetleme Kurulu: Asiller Cabir Kızıloğlu, Nail Üçdemir, Fethi Bayram.Yedekler Metin Topçu, Fatih Kırkpınar, Salih Kumcu.