Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 13-15 Şubat 2015 tarihleri arasında Erzurum'da düzenlenecek olan Short Track (sürat pateni) Dünya Kupası Yarışları için hazır olduklarını söyledi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Short Track Dünya Kupası Yarışları için tesislerdeki hazırlıkları tamamladı. İl Müdürü Taşkesenligil, Short Track Büyükler Dünya Kupası final yarışmalarına en iyi şekilde ev sahipliği yapacaklarını belirtti. Türkiye Buz Pateni Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan şampiyonaya en iyi şekilde ev sahipliği yapacaklarına işaret eden İl Müdürü, spor severleri de yarışlara davet etti.

Dünya Üniversite Sporları Federasyonları’nın bir ülkeye spor organizasyonu verirken, öncelikle seyirci unsuruna dikkat çektiğine işaret eden Taşkesenligil, Erzurum’un 2011 Üniversiade başta olmak üzere ev sahipliği yaptığı tüm spor organizasyonlarında salonların tribünlerini doldurduğuna vurgu yaparak, "İnanıyorum ki, ISU yetkilileri de Erzurum’daki şampiyonaya geldiğinde önce tribünlerin dolu olup olmadığına bakacak. Biz de Erzurum olarak bu organizasyonda tribünleri doldurmalıyız. Çünkü bundan sonrasında Erzurum’a verilecek olan organizasyonlarda bu önemli bir faktör olacak." dedi.

GSHM İl Müdürü Taşkesenligil, GHSİM olarak şampiyona öncesinde tesislerde tüm hazırlıkların bittiğini ve şampiyonanın tüm alt yapı çalışmalarını tamamladıklarına değinerek, "Amacımız diğer organizasyonlarda olduğu gibi bu şampiyonayıda alnımızın akıyla bitirip, yabancı konukların Erzurum’dan memnun ayrılmalarını sağlamaktır. Tüm ekip ve birimlerimizle şampiyonayı bekliyoruz." dedi.