Kapatılan İl Özel İdaresi bünyesinde çok sayıda futbolcusunu profesyonel kulüplere gönderen Murat Hüdavendigarspor (eski İl Özel İdarespor) bu seferde iki futbolcusunu Bursaspor alt yapısına verdi.
Murat Hüdavendigarspor kulübünün U13 takımı oyuncularından Muhammed Emin Sarıkaya ve Türker Hacıoğlu, kulüp Başkanı Vali Yardımcısı Bilal Çelik ve Bursaspor Altyapı Sorumlusu Mesut Ünal’ında katıldığı törende Bursasporlu oldu.

Hüdavendigarspor Kulübü Başkanı Vali Yardımcısı Bilal Çelik, “İl Özel İdaresi zamanında başlattığımız Özelidarespor kulübü şuan Murat Hüdavendigarspor kulübü olarak faaliyetlerine devam ediyor. Kulübümüzün altyapısında yetişen iki gencimizi bu gün Bursaspor’umuza vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kulüp olarak birçok oyuncumuzu profesyonel kulüplere gönderdik ve takip ediyoruz. Çok başarılı oluyorlar, şimdi de Muhammed Emin ve Türker’i Bursaspor altyapısına veriyoruz. Onlarında çok başarılı olacaklarına ve Bursaspor’umuza katkı sağlayacaklarına inanıyoruz, kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.
Bursaspor altyapı sorumlusu Mesüt Ünal ise “Genç kardeşlerimizi Bursaspor altyapısına dahil ettik. Vali yardımcımız ve kulüp yetkilileri bu konuda çok yardımcı oldular. Bursaspor olarak amatör kümesini taramaya devam ediyoruz. Yetenekli gençlerimizi tespit ediyoruz her çalışmamız gençlerimiz ve Bursaspor’umuz ve Bursa içindir.” dedi.