Stat: Eskişehir Atatürk
Hakemler: Deniz Ateş Bitnel, Alpaslan Dedeş, Esat Sancaktar
Eskişehir: Ruud Boffin, Kamil Ahmet Çörekçi, Sezgin Coşkun, Birol Parlak, Özgür Çek, Onur Bayramoğlu, Engin Bekdemir, Nzuzi Toko, Nassim Ben Khalifa, Matias Defederico, Theofanis Gekas
Beşiktaş: Tolga Zengin, Ersan Gülüm, Dusko Tosic, Andreas Beck, Luiz Rhodolfo, Ricardo Quaresma, Jose Sosa, Atiba Hutchinson, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Mario Gomez
Gol: Dk. 33 Mario Gomez (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 8 Nzuzi Toko (Eskişehirspor), Dk. 16 Ricardo Quaresma (Beşiktaş)

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 7. haftasında Eskişehir ile Beşiktaş arasında oynanan maçın ilk yarısını konuk Beşiktaş, Mario Gomez'in golüyle 1-0 önde tamamladı.

Karşılaşma öncesinde ev sahibi Eskişehirspor'da Muarem Muarem ve Goran Causic sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Kırmızı siyahlı takımda orta saha oyuncusu Raheem Lawal da teknik heyet kararıyla 18 kişilik kadroya alınmadı.

Konuk Beşiktaş'ta ise Tolgay ve Veli'nin sakatlıkları sürüyor. Pedro Franco, Alexander Milosevic, Ramon Motta ve Mustafa Pektemek ise maç kadrosuna alınmadı.

16. dakikada Beşiktaş önemli bir fırsattan yararlanamadı. Bu dakikada Jose Sosa sağ kanattan ceza sahası içerisine topu taşıdı, yerden kestiği topa geriden atağa katılan Atiba Hutchinson vurdu, ancak araya giren savunmadan Birol Parlak topun kaleye gitmesini engelledi.

33. dakikada Mario Gomez ile Beşiktaş deplasmanda 1-0 öne geçti. Bu dakikada Gökhan Töre sol kanattan atağı başlattı. Topu ortadaki Jose Sosa'ya aktardı, Sosa da bekletmeden sağ kanattaki Ricardo Quaresma'ya topu verdi. Ricardo Quaresma'nın yerden içeriye çıkardığı topa ise Mario Gomez kayarak sol ayağı ile dokundu ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0 - 1.

42. dakikada Eskişehirsporlu oyuncular Beşiktaş ceza sahası çevresinde kısa paslaşmalar yaparak kaleye yöneldi. Gekas'ın pasıyla ceza sahasına giren, Nassim Ben Khalifa müsait durumda vuruşunu yaptı. Kaleci Tolga Zengin son anda topu çıkararak Eskişehirspor'un önemli bir gollük pozisyonunda gole izin vermedi.

Karşılaşmada ilk yarının kalan dakikalarında iki takımın çabası da başka gol getirmeyince devre 1 - 0 Beşiktaş'ın üstünlüğünde sona erdi.