Süper Lig Hasan Doğan Sezonu’nun 7. haftasında Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Eskişehirspor’da yönetim taraftarların maça ilgisini artırmak için çekilecek kura ile maça gelecek taraftarlara yeni sezon forması verecek.

Eskişehirspor Kulübü Yönetim Kurulu, Beşiktaş maçı için taraftarlarına özel bir kampanya düzenliyor. Maç günü stadyumda yer alan taraftarlar arasından belirlenecek 3 şanslı isim, futbolcularla tanışma ve imzalı yeni sezon forması kazanma fırsatı yakalayacak.

Bu arada Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Eskişehirspor’un taraftarlarının ise Passolig Kart işlemlerini 2-4 Ekim tarihlerinde Eskişehir’de hizmet verecek olan Passolig Mobil Aracı ile gerçekleştirebilecekleri açıklandı.

Ligde sıkıntılı bir süreç yaşayan ve geride kalan 6 hafta sonunda Eskişehirspor, bir galibiyet, bir beraberlik ve dört mağlubiyetin ardından topladığı 4 puanla 17. sırada bulunuyor. Ligde Mersin İdmanyurdu'nun ardından (16) en fazla gol yiyen (12) ekip olan Eskişehirspor, sezonun en önemli maçlarından biri olarak gördüğü Beşiktaş maçını 4 Ekim Pazar günü kendi sahasında oynayacak.

Passolig Kart sayısı 22 bini geçen Eskişehirspor, Beşiktaş maçında taraftarlarından güçlü bir destek bekliyor. Passolig Mobil Aracı, bu önemli maç öncesi Eskişehirspor taraftarlarına özel hizmet vermek üzere şehre geliyor. Passolig Mobil Aracı'nın, 2-3 Ekim tarihlerinde şehir merkezinde, 4 Ekim’de ise maçın oynanacağı Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda olacağı belirtildi.