Stat: Eskişehir Atatürk
Hakemler: Özgür Yankaya, Mustafa Sönmez, İbrahim Çağlar Uyarcan
Eskişehirspor: Ali Şaşal Vural, Sezgin Coşkun, Jerry Akaminko (Dk. 46 Engin Bekdemir), Kamil Ahmet Çörekçi, Nassim Ben Khalifa, Özgür Çek, Anıl Karaer, Kaan Kanak (Dk. 78 Sebastian Pinto), Adewole Raheem Lawal, Goran Causic (Dk. 64 Matias Defederico), Theofanis Gekas
Kayserispor: Kayacan Erdoğan, Berkan Emir, Zeki Yavru, Marko Simic, Larrys Mabiala, Samba Sow, Ömer Bayram (Dk. 11 Oğulcan Çağlayan), Deniz Türüç (Dk. 87 Barış Özbek), Furkan Özçal, Diego Biseswar (Dk. 73 Diego Lopes), Derley
Goller: Dk. 7 Diego Biseswar (penaltı), Dk. 29 Derley, Dk. 90+5 Oğulcan Çağlayan (Kayserispor), Dk. 13 Theofanis Gekas (Eskişehirspor)
Kırmızı kart: Dk. 76 Samba Sow (Kayserispor)
Sarı kartlar: Dk. 24 Adewole Raheem Lawal, Dk. 48 Özgür Çek, Dk. 77 Anıl Karaer (Eskişehirspor), Dk. 77 Marko Simic, Dk. 89 Oğulcan Çağlayan (Kayserispor)

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 9. hafta maçında Kayserispor, konuk olduğu Eskişehirspor'u 3 - 1 mağlup ederek 5 hafta sonra sahadan 3 puanla ayrıldı. Eskişehirspor'da ise taraftarlar yönetimi istifaya davet etti.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan ve hakem Özgür Yankaya'nın düdük çaldığı maçta, konuk Kayserispor'a galibiyeti getiren golleri 7. dakikada penaltıdan Diego Biseswar, 29. dakikada Derley ve 90+5. dakikada da Oğulcan Çağlayan kaydetti. Ev sahibi Eskişehirspor'un tek golünü ise 13. dakikada Theofanis Gekas attı.

6. dakikada konuk Kayserispor penaltı kazandı. Bu dakikada Diego Biseswar'ın pasıyla ceza sahası sol tarafından içeri giren Ömer Bayram, Jerry Akaminko tarafından sert bir müdahale ile durduruldu. Hakem Özgür Yankaya penaltı noktasını gösterdi.

7. dakikada Kayserispor Diego Biseswar'ın penaltı golü ile öne geçti. Bu dakikada Diego Biseswar yaptığı plase vuruşla topu ve kaleci Ali Şaşal Vural'ı ayrı köşelere göndererek Kayserispor'u deplasmanda öne geçirdi: 0 - 1.

13. dakikada ev sahibi Eskişehirspor beraberliği yakaladı. Bu dakikada Theofanis Gekas ile Eskişehirspor beraberlik golünü buldu. Özgür Çek'in sağ kanattan ceza yayına gönderdiği topun üzerinden Nassim Ben Khalifa atladı. Theofanis Gekas önünde kalan topu kontrol ettikten sonra düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi: 1 - 1.

29. dakikada Kayserispor Derley ile karşılaşmada yeniden öne geçti. Bu dakikada sol kanatta taç atışını kullanan Berkan Emir arkadaşıyla paslaştıktan sonra ceza sahası içerisine ortasını yaptı. Derley ön direğe doğru gelen topa ayağının ucuyla klas bir dokunuş yaptı ve topu filelere gönderdi: 1 - 2.

76. dakikada Kayserispor'da Samba Sow rakibi Nassim Ben Khalifa'ya yaptığı sert hareket sonrasında karşılaşmadaki ikinci sarı kartını gördü ve hakem Özgür Yankaya Samba Sow'a kırmızı kartı göstererek oyun dışına gönderdi. Kayserispor da 10 kişi kaldı.

90+5. dakikada Kayserispor farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada Kayserispor Oğulcan Çağlayan'ın attığı golle karşılaşmada farkı ikiye çıkardı. Eskişehirspor savunmasını az adamla yakalanması sonucunda Oğulcan Çağlayan, Derley'den aldığı top sonrasında yay bölgesinde rakibi Sezgin Coşkun'dan bir bilek hareketiyle topu kurtardı, köşeye yaptığı plase vuruşla topu kalecinin üzerinden filelere gönderdi: 1 - 3.

Karşılaşma da Kayserispor'un 3 -1 üstünlüğünde sona erdi.