Stat: Eskişehir Atatürk
Hakemler: Deniz Ateş Bitnel, Alpaslan Dedeş, Esat Sancaktar
Eskişehirspor: Ruud Boffin, Kamil Ahmet Çörekçi, Sezgin Coşkun, Birol Parlak (Dk. 65 Anıl Karaer), Özgür Çek, Onur Bayramoğlu (Dk. 59 Sebastian Pinto), Engin Bekdemir, Nzuzi Toko, Nassim Ben Khalifa, Matias Defederico (Dk. 46 Kaan Kanak), Theofanis Gekas
Beşiktaş: Tolga Zengin, Ersan Gülüm, Dusko Tosic, Andreas Beck, Luiz Rhodolfo, Ricardo Quaresma (Dk. 46 Necip Uysal), Jose Sosa (Dk. 67 Olcay Şahan), Atiba Hutchinson, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Mario Gomez (Dk. 78 Cenk Tosun)
Goller: Dk. 33 ve 56 Mario Gomez (Beşiktaş), Dk. 87 Theofanis Gekas (Eskişehirspor)
Sarı kartlar: Dk. 8 Nzuzi Toko, Dk. 50 Özgür Çek, Dk. 59 Nassim Ben Khalifa (Eskişehirspor), Dk. 16 Ricardo Quaresma (Beşiktaş)

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 7. haftasında Beşiktaş, konuk olduğu Eskişehirspor'u 2-1 mağlup ederek yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan ve hakem Deniz Ateş Bitnel'in düdük çaldığı maçta Beşiktaş'a 3 puanı getiren golleri 33 ve 56. dakikalarda Mario Gomez kaydetti. Ev sahibi Eskişehirspor'un tek golüün ise 87. dakikada Theofanis Gekas attı.

Bu sonuçla Beşiktaş, puanını 16'ya çıkararak bir gün önce Galatasaray'a kaptırdığı liderlik koltuğuna tekrar oturdu. Ev sahibi Eskişehirspor ise 4 puanla 17. sıradaki yerinde kaldı.

49. dakikada Beşiktaş'tan Andreas Beck sağ kanattan Mario Gomez'e ara pasını verdi, Eskişehirspor savunmasının ofsayt beklentisi ile duraksadığı anda Mario Gomez sağ çaprazdan ceza sahası içerisine girdi, uzak köşeye yaptığı plase vuruşta meşin yuvarlak kalenin solundan az farkla dışarı çıktı.

56. dakikada Mario Gomez ile Beşiktaş farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada Oğuzhan Özyakup rakip yarı sahaya topu taşıdı. Topu yay bölgesindeki Mario Gomez'e aktardı, Alman golcü de topun gelişine bekletmeden vuruşunu yaparak meşin yuvarlağı yerden ve köşeden kaleci Ruud Boffin'in müdahalesine rağmen ağlara gönderdi: 0 - 2.

67. dakikada Beşiktaş'tan Olcay Şahan, Mario Gomez'den aldığı topla ceza sahası içerisine girdi, yerden yaptığı sert vuruşta kaleci Ruud Boffin uzanarak topu köşeden çıkardı ve gole izin vermedi.

84. dakikada Eskişehirspor'un kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Özgür Çek'in direk kaleye gönderdiği top kalenin üstünden az farkla dışarı çıktı.

87. dakikada Theofanis Gekas ile Eskişehirspor farkı bire indirdi. Bu dakikada Eskişehirspor rakip ceza sahası içerisinde Anıl Karaer'den topu almak isteyen Luiz Rhodolfo müdahale etti. Theofanis Gekas önünde kalan topa yerden düzgün bir vuruş yaptı ve topu filelere gönderdi: 1 - 2.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Beşiktaş, sahadan 2 - 1 galip ayrıldı.