Eskişehirspor Kulübü Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlusu Asbaşkan Rıza Zeydan, kombine bilet satışlarının başladığına dikkat çekerek, “Başkanımız ve bizler Süper Lig’e çıkaracak takımı kurduk. Şimdi sıra taraftarda. Kombine biletlerini alsınlar” dedi.
Satışa çıkarılan kombineler hakkında konuşan Zeydan, Eskişehirspor’un bu yıl çok özel bir sezon geçireceğini söyledi. Eskişehirspor’un hak ettiği yer olan Süper Lige tekrar geri döneceğini ifade eden Zeydan, “Başkanımız Halil Ünal, yönetim kurulumuz ve camiamız bu ligde misafir olduğumuzu düşünüyoruz. Hemen toparlanarak şampiyon olarak sezonu tamamlayacağız. Kulübü battı, bitti noktasında oluşan imajdan kurtarıp, biranda yıldız transferler ile her futbolcunun gelmek istediği bir görünüme kavuşturan Başkan Ünal’ın bu hakkını da teslim etmek geriyor. Daha lig başlamadan şehri havaya sokup, rakiplerin gözünde bile en büyük favori takımlardan birisi haline getirdi. Öyle ki birçok otoritenin bile ligin üzerinde kurulan kadrosu ile Süper ligin iddialı takımları arasında bile olabileceği yorumları bizleri ziyadesi ile memnun etmektedir. Şampiyonluk kimsenin cebinde değildir. Çalışmak ve savaşarak hakemin son düdüğüne kadar mücadele gerektirir. Şampiyonlukların en büyük gereksinimi birlik beraberliktir. Eskişehirspor camiası olarak bu birlikteliği sağlamış durumdayız ve ipi göğüsleyen taraf olacağız. Hepimizde tatlı bir heyecan oluştu. Sabırsızlıkla sezonun başlamasını istiyoruz. Bir yandan kadro oluşturulurken, diğer taraftan da kaynak arayışları tüm hızıyla devam ediyor. Bu lig öyle bir lig ki, neredeyse sezon boyu galip gelseniz, Süper Ligdeki 1 galibiyetten elde ettiğiniz gelirle eş değer oluyor. Bizler yönetim kurulu olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Ancak şehirden de destek istemek durumundayız” dedi.
“Kombinede beklenen rekoru kırarım”
Takımın eski günlerine dönmesi için destek isteyen Asbaşkan Zeydan, konuşmasının devamında şunları söyledi:
“Her maç stadyumumuzu doldurmalıyız, sanayici ve iş adamları olarak da kulübe reklamlarla, localarla ve kombinelerle yardımlar yapmalı. Eskişehirspor’un şampiyonluk mücadelesi vereceği lig için kombine satışlarımız bugün itibari ile başlamıştır. Atatürk Stadyumu gişelerinden saat 11:00 itibari ile başlayacak olan satışlarımız tüm taraftarlarımızı kombine almaya davet ediyoruz. Bu şampiyonluk Halil Başkanında söylediği gibi çok özel bir şampiyonluk olacak. Yönetim kurulu Eskişehirspor’a yakışan şampiyon kadroyu oluşturdu. Şimdi ise söz her zaman en büyük destekçimiz olan muhteşem taraftarımızda. Bu yıl beklenen rekoru kırarak yeni stadımızı kombine biletlerimizle açalım ve her maçımızı yine kapalı gişe oynayalım.”