Süper Lig takımlarından Eskişehirspor, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında, geçen sezon Arjantin Premier Ligi’nde son sırada bulunan Nueva Chicago takımında forma giyen Matias Andrian De Federico ve Süper Lig'den düşen Karabükspor'dan Emre Güngör'ü renklerine bağladı.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, Matias Andrian De Federico ve Emre Güngör Eskişehirspor’a imzayı attı.
1984 İstanbul doğumlu olan Emre Güngör stoper ve bek mevkilerinde görev alıyor. Futbola 11 yaşında, Bakırköyspor altyapısında başlayan Güngör önce Ankaragücü, Galatasaray, Gaziantepspor, Antalyaspor’da görev aldı.

Geçen sezon Süper Lig'de mücadele eden Kardemir Karabükspor'da, 4 Avrupa kupası maçında forma giymişti. Daha sonra Süper Lig mücadelerinde de forma giyen Emre Güngör, ikinci devrenin ilk maçında da sakatlanıp sezonu kapatmıştı.

Bonservisi elinde olan Arjantinli oyuncu Matias Andrian De Federico, ise geçen sezon Arjantin Premier Ligi’nde son sırada bulunan Nueva Chicago takımında forma giydi. 11 maçta 616 dakika sahada kalan Matias Andrian De Federico, orta saha mevkisinde görev alıyor.