Eskişehirspor’un Süper Lig’e veda etmesinin ardından düzenlenen olağanüstü seçimli kongrede başkanlığa Halil Ünal seçildi.
Porsuk Kapalı Salonu’nda düzenlenen seçimde tek liste yer aldı. Halil Ünal’ın karşısında herhangi bir adayın yer almaması üzerine, açık oy usulüne gidildi. Açıktan yapılan oylama sonucu Halil Ünal’ın listesi seçimi kazandı. Bu sırada ise Eskişehirspor Başkanlığına adaylığını koymayan eski Başkan Mesut Hoşcan salonu terk etti. Seçimi kazanan Başkan Ünal, yaptığı konuşmada, "Biz bugün Eskişehirspor’un yanında olmalıyız. Bu takım hangi ligde olursa olsun, şampiyonluklar yaşamalıdır. Geçmişte olduğu gibi yine şampiyonluklar yaşayacağız. Kıymetli Eskişehirspor’un taraftarı ile ’Nerede kalmıştık?’ diyerek 10 ay sonra güzel yerlerde olacağız. Eskişehirspor küme düştüğünde tribünlerde hüngür hüngür ağlayan kardeşlerimi hiç unutmadım. Hepiniz sabırla bekleyin, inşallah Eskişehirspor size o kupaları yine getirecek. Bizi göreve davet eden büyük Eskişehirspor taraftarına hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
Öte yandan Halil Ünal’ın yönetim kurulu asil listesinde; İlhan Arslan, İsmail Hakkı Gül, Onur Sürmeli, Ekrem Birsen, Erdal Şahbaz, Ali Uçar, Kaan Ay, Cem Güven, Özgür Demirtaş, Rıza Zeydan, Ayhan Can, Şaban Ali Ocakcı, Harun Adıgüzel, Figen Begiter gibi isimler yer alıyor.