Osmaniye Demir Pen 1. Amatör Lig’de şampiyon, başkanlığını bir fırıncının yaptığı, oyuncularının çeşitli meslek gruplarından oluştuğu Kadirli İdman Yurdu takımı oldu.

Kadirli İdman Yurdu takımı ligin son maçı olan Önder Spor ile yaptığı maçı 3-0 kazanarak Osmaniye Demir Pen 1. Amatör Ligde şampiyonluğunu ilan etti.
Golleri 14. dakikada esnaf Veli , 67. dakika Mahmut ve 82. dakikada penaltıdan Cumhuriyet Savcısı Çetin Küçet attı.

Kadirli İdman Yurdu Başkanlığını fırıncı Şahin Över, antrenörlüğünü ise sınıf öğretmeni Yunus Menziletoğlu yapıyor. Takımın kalesini güvenlik görevlisi koruyor. Takım 1 Cumhuriyet savcısı, 2 inşaat ustası, 1 unlu mamuller ustası, 2 güvenlik görevlisi, 4 öğrenci ve 3 esnaftan oluşuyor.

Takımının aldığı şampiyonluk sonrası çok mutlu olduğunu, Osmaniye Sporla bir üst lig olan BAL Ligine çıkmak için maç yapacaklarını belirten fırıncı Şahin Över, "Esnafıyla işçisiyle bir tane Cumhuriyet savcısı ile Kadirli İdman Yurdu takımı namağlup şampiyon oldu. Bekle bizi Osmaniye Spor, bekle bizi BAL Ligi, Kadirli İdman Yurdu geliyor." şeklinde konuştu.

Sınıf öğretmeni olan aynı zamanda Kadirli İdman Yurdu'nun antrenörlüğünü de yapan Yunus Menziletoğlu, "Bir yıldır Kadirli’nin çocuklarıyla esnafımızla, işçimizle Cumhuriyet savcımızla transfer yapmadan emek ettik, Kadirlimizi şampiyon ettik. İnşallah haftaya oynanacak BAL Ligi Play Of maçında da başarılı oluruz. Osmaniye’yi BAL Liginde de temsil ederiz. Emeği geçen yönetim kuruluna, Şahinler Taraftar Grubuna ve herkese teşekkür ederim." diye konuştu.