Transferi olay olan Samuel Eto'o, attığı goller ve takımına kazandırdığı puanlarla dikkat çekerken, fazla izin yapmasıyla da göze batıyor.

Temmuz ayında takıma dahil olan Kamerunlu yıldızın, 2.5 ayda tam 31 gün izin yaptığı iddia edildi. Yıldız oyuncunun bu kadar çok izin yapmasına rağmen gol krallığında zirvede yer alması ise dikkat çekiyor.

Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, geçtiğimiz günlerde Samuel Eto'o için "Hiçbir antrenmanı aksatmıyor" açıklaması yapsada Kamerunlu golcünün son 2.5 ayda yaptığı tatil dikkat çekti. Antalya merkezli olarak yayın yapan VTV televizyonunun haberine göre Kamerunlu yıldız, Antalyaspor'un sezon açılışını yaptığı tarihten bu yana geçen 2.5 ayda tam 31 gün tatil yaptı.

Çıktığı 4 maçta 5 gol kaydeden Kamerunlu yıldız, 29 Haziran'da yeni sezon çalışmalarına başlayan Antalyaspor'da 9 gün sonra kampa dahil oldu.
2.5 aylık süreçte ortalama 12 gün izin verilen arkadaşlarından tam 23 gün fazla tatil yapan Eto'o, buna rağmen gol krallığında da zirvede yer alıyor.

Lig maçlarının ardından kullanılan rutin izinlerin yanı sıra 2018 Dünya Kupası eleme grubu kuralarını çekmek için kulüpten 11 gün izin alan Kamerunlu yıldız, milli maç arası nedeniyle lige verilen arada da arkadaşlarından 4 gün fazla izin kullanırken, 7 günlüğüne yurtdışına çıktığı ileri sürüldü.

Son olarak geçtiğimiz cumartesi günü Eskişehirspor filelerini 2 kez havalandıran 34 yaşındaki golcü, takım arkadaşlarından 1 gün fazla izin kullanarak eski takımı İnter'in Milan'la oynadığı karşılaşmayı izlemek için İtalya'ya gitti.