Kamerunlu dünya yıldızı Samuel Eto'o, kendisini Antalyaspor'a bağlayan renklere imza attı. Görkemli imza töreninde Eto'o'nun oldukça sevinçli ve mutlu olduğu dikkatlerden kaçmazken, imza törenine çok sayıda da Kamerunluların katılması dikkat çekti.
Süper Lig’in yeni ekiplerinden Antalyaspor, yılan hikâyesine dönen Eto’o transferinde noktayı koydu. İki hafta önce Antalya’ya getirdiği ve sağlık kontrolünden geçirdiği Kamerunlu yıldızla Kırmızı-beyazlı takım, Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda taraftarların önünde görkemli bir imza töreni düzenledi. İmza töreni için 07.07 tarihi özellikle seçilirken imza törenine kırmızı beyazlı taraftarlar da katıldı.
Kamerunlu yıldız oyuncu, taraftarların, ‘Seni seviyoruz Eto’o’ tezhüratları ile karşılandı.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ile sahaya kurulan platformda yer alan Eto’o, kendisini üç yıllık kırmızı beyazlı takıma bağlayan sözleşmeye imza attı. Törende Samuel Eto’o’nun yanında futbolcunun transferinde kulübe maddi destek sağladığı belirtilen IATI Ceo’su Levent Aydın, basın sözcüsü Hasan Ali Ceylan, yönetim kurulu üyesi Salman Aksal katıldı.

‘ETKİLİ BİR TARİH YAZACAĞIZ’

Kendisini 3 yıllık kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzayı attıktan sonra taraftarlara Türkçe ‘Hoşgeldiniz’ diyerek başlayan Eto’o, Antalyaspor camiasına teşekkür etti. Transferin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese de tek tek teşekkür eden Eto’o, “Geldiğim ilk günden bu yana beni çok iyi karşılama yapan taraftara teşekkür ediyorum. Takımdan beklentim takım arkadaşlarım hocalarım ve başkanlarıma, küçük ama etkili bir tarih yazacağız. Çok güzel şeylere imza atacağız. Tekrar büyük başkanımıza ve yöneticilere beni burada getiren herkese ve taraftara teşekkür ediyorum.” dedi.

İmza töreninde konuşan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Eto’o’nun imzasına katılan taraftarları gördükten sonra, büyük mutluluk duyduğunu açıkladı. Antalyaspor’un 33 bin kişilik stadyumunun tamamlanmak üzere olduğunu hatırlatan Gencer, “Tribünün dolu olması bize büyük mutluluk verdi. 33 bin kişilik stadyumda en zirvede olacak olan takımın göstergesiyiz. Süper Antalyaspor’da dünya yıldız Eto’oyu kadroya katarak ve diğer yıldızları kadroya katarak, ligde başarılı olacağız.” diye konuştu.

İMZAYA 1000 TARAFTAR
Mesai saatleri olmasına karşın Eto’o’nun imza törenine bin kadar Kırmızı-beyazlı taraftarın gelmesi dikkat çekti. Taraftarların arasında Afrika kıtasından ve Kamerunlu olduğu öğrenilen çok sayıda taraftarın olması da dikkat çekti.
İmza töreninin ardından kırmızı beyazlı 9 numaralı formayı giyen Eto’o taraftarları selamladı. Kamerunlu yıldızın Antalyaspor’un Davraz’daki kampına yarın katılacağı öğrenildi.