Antalya’ya getirilen sağlık kontrolünden geçirilen ünlü futbolcu Samuel Eto’o imza atmadan gitti.

Transferi yılan hikayesine dönen, önce yazılı açıklama yapılarak Eto’o görüşmeleri askıya aldığını duyuran daha sonrada yaptığı ikinci açıklamayla transferin noktalandığını duyuran Antalyaspor’da hareketli günler yaşanıyor.

Önceki akşam Antalya’ya gelen ve Antalya Havalimanı’nda izdihamla karşılanan Eto’o dün sabahta özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolünün ardından Antalyaspor tesislerini, yeni yapılan stadyumu ve inşaatı devam eden tesisleri gezdirilen golcü oyuncu, son olarak da Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek’le bir araya gelmişti.

Kamerunlu 34 yalındaki siyahi oyuncunun, bugün imza atacağı Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer tarafından duyurulmasına rağmen Eto’o’nun dün gece özel uçakla Paris’e gittiği öğrenildi. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ve kırmızı beyazlı yöneticiler imza töreninin 7 Temmuz’da yapılacağını, bu tarihin Antalya şehri için önemli olduğunu duyurdu.

Eto’o’nun Antalya’ya dönüp dönmeyeceği tartışma konusu olurken Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, golcü oyuncunun sözleşmeyi imzalayarak gittiğini, Başkan Gültekin Gencer’in şehir dışında olması münasebetiyle sadece onun imzası bulunmadığını, başkan gelince de sözleşmeyi imzalayacağını ve Eto’o’nun transferinin biteceğini söyledi.

Ceylan, Eto’o’nun transferi iptal etmesi gibi bir durumun da söz konusu olamayacağını vurguladı.