Antalyaspor’un dünyaca ünlü yıldızı Samuel Eto’o’ya, Kırgızistanlı küçük futbolcular, kalpak giydirip kırbaç hediye etti.
Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında kendi sahasında Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan Antalyaspor, Hasan Subaşı Tesisleri’nde hazırlıklarına başladı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda takım kaptanı Samuel Eto’o, neşeli hareketleri ve hırsı ile göz doldurdu. Takım arkadaşlarını sık sık doğru pozisyon olması noktasında uyaran Eto’o, şık gollere de imza attı. Antrenman sonunda takım arkadaşları dinlenme hareketleri yaparken Eto’o, 20 yaşındaki kendisi gibi Kamerunlu Enguene ile penaltı çalışması yaptı. Fornezzi’nin koruduğu kaleye 10’ar penaltı atışı yapılırken, mücadeleyi Eto’o, 10’a 6 kazandı. Eto’o, penaltı kaçıran Enguene’ye gülmesi ve eğlenceli hareketler yapması kameraya yansıdı. Plase şeklinde tüm penaltıları gole çeviren Eto’o, kaleci Fornezzi’yi de tebrik etti.
Çalışmayı tamamlayan Eto’o’ya, Kırgızistan’ın Bişkek Belediyesi U12 Futbol Takımı futbolcuları sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Eto’o’nun antrenmanını izleyen küçük futbolcular daha sonra, Eto’o’ya kalpak giydirip, kırbaç hediye etti. Kırgız çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirip, özçekim yapan Eto’o, küçük futbolcuların formalarını teker teker imzaladı.