Samuel Eto’o Vakfı’nın 10. yıl etkinliği kapsamında yıldızlar Antalya’ya gelmeye başladı. Arjantinli dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi’nin gelişi gece saatlerine kaldı. Samuel Eto’o Antalya Havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, yapılacak maçın yıldızının ne Messi ne de Eden Hazard’ın olacağını maçın yıldızının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olacağını dile getirdi.
Dünyaca ünlü futbolcular ile Türk karmasının cumartesi günü Antalya Arena’da oynayacağı maç için dünyaca ünlü oyuncular Antalya’ya gelmeye başladı. Türkiye’ye ve Antalya’ya gelmesi beklenen dünyanın en iyi futbolcuları arasında yer alan Arjantinli Lionel Messi’nin ise gece saatlerinde Antalya’ya geleceği öğrenildi. Samuel Eto’o Vakfı’nın 10. Yıl etkinliği kapsamında Antalya’ya gelen oyuncular İngiltere’nin Chelsea takımında forma giyen Eden Hazard, Eto’o ile yıllarca Barcelona’da top koşturan Deco, Eric Abidal ve futbol yaşantısı boyunca sadece Barcelona’da forma giyen ve Samuel Eto’o’nun kaptanlığını yapan Charles Puyol, İtalyan Teknik Direktör Fabio Capello, Jay-Jay Okocha, Micheal Essien, David James, Lauren gibi isimler Antalya’ya geldi. Arjantinli Lionel Messi’nin ise gece saatlerinde Antalya’ya geleceği öğrenildi.
Cumartesi günü saat 20.45’de Antalya Arena’da oynanacak maçta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de forma giyerek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in ünlü yıldızlarla bir süre futbol oynaması bekleniyor. Dünya futbol yıldızları Eto’o Vakfı’nın 10’uncu yıl etkinliği kapsamında düzenlenen yardım maçı öncesinde bugün Regnum Carya Resort Spa Hotel’de gala gecesinde bir araya gelecek.
Eto’o: “Yıldızları Antalya’ya getirmek bana zevk veriyor”
Antalyaspor’un dünyaca ünlü golcü oyuncusu Samue Eto’o, "Bu toplantıya önem verdiğiniz için teşekkür ederim. Ben Antalya’da kendimi Kamerun’da evimde gibi hissediyorum. Bu organizasyonu da evimde düzenlediğim için çok gururluyum. Antalya halkının bu büyük yıldızları görme keyfini yaşamalı. Bana da bu durum zevk veriyor” dedi.
“Maçın yıldızı Messi ya da Hazard değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacak”
Kamerunlu golcü oyuncu Eto’o, “Bu maçın yıldızı Hazard ya da Messi olmayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacak. Bizimle birlikte oynayacağı için. Çünkü bu durum çok görüldük bir durum değil. Hangi takımda oynayacağı değil önemli olan sahada olması ve gol atması olacak” diye konuştu.
Dünyaca ünlü golcü oyuncu Messi’nin de gece saatlerinde geleceğini de sözlerine ekledi.
Capello: “Organizasyonda olmaktan dolayı mutluyum”
İtalyan Teknik Direktör Fabio Capello ise havaalanı çıkışında, “Böyle bir organizasyonda birbirinden ünlü futbolcular olacak. Organizasyonda olmaktan dolayı çok mutluyum. Stadyum dolu olacak. Önemli olan taraftarın maçtan keyif alması olacak. Eto’o çok önemli bir isim, yardım maçı düzenlemesi çok güzel bir durum” şeklinde konuştu.