Dünya yıldızı Samuel Eto’o’lu Antalyaspor, antrenmana Türk bayrağıyla çıkarak terör olaylarını protesto etti.

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Antalyaspor, hafta sonu oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri’nde yaptığı tek idmanla devam etti. Samuel Eto’o ve kırmızı beyazlı diğer oyuncular, antrenmana Türk bayrağıyla çıktı. Antrenör Yusuf Şimşek ve futbolcular, Türk bayrağı ile fotoğraf çektirerek terör olaylarını protesto etti. Daha sonra hafta sonu oynayacağı zorlu Eskişehirspor maçı hazırlıklarına devam eden Antalyasporlu oyuncular düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından küçük sahada taktik maçı yaptı.

Kırmızı – beyazlı oyuncularla birlikte maç yapan teknik direktör Yusuf Şimşek, antrenman boyunca oyuncularına uyarılarda bulundu. Maçta oldukça hırslı görünen Samuel Eto’o'nun yanlış pas vermesi sonucu "Sorry sorry baba" diyerek seslenmesi dikkatlerden kaçmadı. Başkan Gültekin Gencer de antrenman boyunca oyuncularını yakından izledi.

Bu arada, milli maç dolayısıyla ülkesine giden Lazarevic ile rahatsızlığı devam eden Mbilla antrenmana katılmadı. Kvesic ise takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.