PTT 1. Lig’de deplasmanda karşılaştığı Balıkesirspor maçında 10 kişi kalıp sahadan 3-3 berabere ayrılan Adanaspor'da futbolcuların gösterdiği özverinin sevinci yaşanıyor. Teknik direktör Eyüp Arın, futbolcularının sahada müthiş bir özveriyle mücadele ettiğini belirterek, zoru başardıklarını vurguladı.

5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nun toplantı odasında haftalık basın toplantısına çıkan eyüp Arın, futbolcularının Balıkesirspor maçında gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyledi. Balıkesirspor’un geçtiğimiz yıl Süper Lig’den düştüğünü hatırlatan Arın, maçın ilk yarısında düşüncelerini sahaya yansıtmakta sıkıntı yaşadıklarını anlattı. Balıkesirspor’un hem ev sahibi olmaları hem de ilk yarıda rüzgarı arkalarına alarak maça coşkulu başladığını ifade eden Arın, “Bu arada bir direkten dönen topları bir de golleri var. İki farkla geriye düşmemize rağmen oyuncu grubumuz maçı bırakmadı. Tekrar dengeyi sağladık, skoru eşitledik, hatta öne geçme fırsatı yakaladık." dedi.

Takımının ikinci yarıya eksik başladığını hatırlatan Arın, bu açığı futbolcularının gösterdikleri özveri ile kapattıklarını anlattı. İkinci yarıda sahada müthiş bir özveriyle mücadele eden bir oyuncu grubu olduklarını dile getiren Arın, “Gerçekten zoru başardılar. Balıkesirspor gibi bir takıma karşı hem 10 kişi kalarak hem de geriden gelerek skorda dengeyi sağlamak önemli bir başarı." ifadelerini kullandı.