Bursa’nın Mudanya Belediyesi Dinçspor Kulübü bünyesindeki Kadın Basketbol Takımı, antrenör Fahri Güler ile sözleşme imzaladı.

Genel Menajer Arzu Gürsel’in hazır bulunduğu tören, kulüp başkanı Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın makamında yapıldı. 2001-2015 yılları arasında Tofaş Spor Kulübü’nün tüm altyapı kategorilerinde çalışan basketbol baş antrenörü Fahri Güler, 2015-2016 sezonu için Dinçspor Kulübü ile yaptığı sözleşme töreninde, Türkiye’nin altyapı lokomotifi haline gelen Tofaş Spor Kulübü’nde kendisine emeği geçenlere teşekkür etti. Tecrübelerini bundan böyle kadın basketbolunda büyük bir potansiyele sahip olan Mudanya ile paylaşacağını kaydeden Güler, yeni yapılanma ile altyapılarda Mudanya’daki potansiyeli harekete geçirme arzusunda olduklarını söyledi.

Dinçspor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz, kadın basketbol takımının henüz ilk yılı olmasına rağmen play-off oynama başarısı gösterdiğine dikkati çekerek, yeni sezonda başarı çıtasını daha da yukarılara çıkacağından şüphesinin olmadığını söyledi.