Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Takım'ın özel maçta Bulgaristan'a karşı aldığı 4 – 0’lık galibiyet sonrası oyuncularının gösterdiği iyi performansı Kazakistan maçında da beklediğini söyledi.

Maçın ardından çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Terim, karşılaşmanın iki devresinde farklı bir tablonun gerçekleştiğini söyleyerek, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Cuma günü deplasmanda Kazakistan ile yapacakları maç için de görüşlerini belirtti.

Tecrübeli teknik adam, “Türkiye’de lig sezonunun bitmesine rağmen futbolcuların özverili, istekli ve arzulu olmaları beni çok mutlu ediyor. Bunu bir defa takdirle karşılamak lazım. Ümit ediyorum ki özellikle ikinci yarıdaki oyun Kazakistan ile oynayacağımız maça yansır. O karşılaşmadan 3 puanla dönmek çok önemli. Kazakistan'ı Allah'ın izniyle geçeceğiz. Oradan dönünce 4 maçın 3'ü ise burada. Hollanda ile deplasmanda yaptığımız maçın nasıl geçtiği de ortada. Biz kaybedersek de böyle oynayarak kaybederiz. Ama pek de niyetimiz yok. Benim en büyük sıkıntım aynı takımı bir daha bulamayışımızın olmasıdır. Milli takımın oyununun kendi ülke insanının yüzünü güldüren bir oyun tarzı olacağına inanıyorum. Kimse merak etmesin." diye konuştu.