Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Antalya'da Titanic Hotel'de düzenlenen UEFA Pro Lisans 3. Aşama Kursu'na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kursiyerlerle bir araya gelen Terim, günümüz futbol antrenörlüğündeki trendleri ve Türkiye Futbol Direktörlüğü'nün özellikle eğitim alanında yaptığı çalışmaları içeren bir konuşma yaptı. Kursiyerlerle deneyimlerini de paylaşan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, taktiksel bilgiler verdi.

Kursta; Abdullah Ercan, Alaettin Tutaş, Arif Erdem, Hakan Tecimer, Hami Mandıralı, Hamit Cihan, Hasan Özer, İsmet Kamak, Nevzat Dinçbudak, Okan Buruk, Orhan Kaynak, Önder Karaveli, Reha Kemal Erginer, Sait Karafırtınalar, Sefer Yılmaz, Selahaddin Dinçel, Sercan Görgülü, Suat Kaya, Şenol Fidan ve Tugay Kerimoğlu kursiyer olarak yer aldı. TFF Antrenör Eğitmenleri Ömer Kaner Tuna Güneysu ve Muammer Birdal ile TFD Koordinatörü Prof. Dr. Bülent Bayraktar, Prof. Dr. Acar Baltaş, Prof. Dr. Niyazi Eniseler, Doç. Dr. Mehmet Özçağlayan, Üst Klasman Hakemi Çağatay Şahan ve Sezgin Takmaz kursta eğitim veren isimler oldu.

UEFA Pro Lisans 3.Aşama Kursu'nun bugün tamamlanmasının ardından kursiyerler UEFA'nın eğitim programı çerçevesinde Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'a gitti. Kursa katılan antrenörler burada U21 Avrupa Şampiyonası'nı izleyecek ve yapılacak eğitimlere katılacak.